torsdag den 23. februar 2012

BB

Jeg har købt denne creme da jeg mangler en afløser til min Origins BB creme. Det er en dagcreme som der er farve i, så man får en ensartet hud. Den er simpelthen så god og har helt klart de bedste anbefalinger herfra men så er der lige det med prisen, for den er steget til 310 kr hvilket er meget især når man er på su og man bruger den hver dag. Men så er det heldigt at Garniers har lavet et alternativ til, og efter hende den søde havde snakket så godt om den måtte jeg fluks ud og købe den.. Og må give hende ret, den er god og det bedste af det hele er prisen. Købte den i Bilka til kun 87,95 kr, det er da vildt billigt..

onsdag den 22. februar 2012

Prøverummet

Har lige prøvet to forskellige bluser som kunne være et godt valg til barnedåben, syntes da lige i skal have lov til at at se dem også selvom de er taget med telefonen.


Blå blondebluse fra Bilka 129 kr

Blå bluse 99,95 kr Bilka

mandag den 20. februar 2012

Rabatkode

Har i set at http://www.dorothyperking.com/ har en rabatkode ude i disse dage. Mener den gælder til den 25 februar og det er hele 25 % som bestemt også er værd at tage med og det gælder endda også nedsatte varer så der er virkelig penge at spare.. Koden er "DPVIPD"

Har lige lave en collage med ting jeg godt kunne have..
Er helt tosset med jakken, ville være så flot til barnedåben.. Puha det frister..
Det er en fint sæt uden at være for fint og for meget..


Kan købes lige her

Kan købes lige her

Kan købes her

Lagersalg

Endelig et lagersalg som ikke er i København..

Syntes da også lige i skulle have muligheden for at se det hvis i ikke længe havde set det.. Det er i Århus det forgår

søndag den 12. februar 2012

Collage

Er stadig helt tosset med den taske, og nu har jeg godt nok snakket om den lang tid.. Bliver vidst nødt til at skaffe mig den.

Har lavet en collage på sådan jeg godt gad at så ud til barnedåben...

Souce: Billedet af halskæden er lånt ved de søde piger her

Nyt ebay køb

Vi skal holde barnedåb for F om 3 uger så mine tanker går meget på at få det hele planlagt og skal i gang med at lave bordkort, servietter og hvad der ikke alt skal lave til sådan noget..

Så er jeg i gang med at finde ud af hvad jeg skal have på, det er jo noget af det vigtigste..

Jeg fik købt nogle rigtig fede bukser igår. Har kigget på dem mange gange men havde ikke lige 499.95 kr til dem men så var de sat ned til kun 125 kr, det var da virkelig et kup så dem skal jeg helt sikkert have på.. Det er sorte jeans som er lidt skinnende og med "læder" på knæene, så fede.. Kan lige vise jer dem imorgen.

Så nu går jagten ind på en overdel som IKKE må være sort da jeg altid ender med sort..

så købte jeg denne igår, så jeg håber den også når at komme.. Den kostede kun 35 kr og kan købes lige her på ebay.